Wie is Judith Popken?

Judith groeide op in een muzikaal gezin waarin voor haar muziek en zingen centraal stonden.
Er werd veel gemusiceerd samen met haar vader en haar zus die eveneens haar muziekstudie voltooide aan het conservatorium.
 
In 2001 is Judith afgestudeerd aan het conservatorium te Groningen met de opleiding ‘zang lichte muziek’ (pop, soul, rock, jazz en musical).
 
Tijdens deze opleiding werden er lessen gegeven door Floor van Zutphen, Edwin Rutten, Louis de Vries en Annett Andriesen.  Aanvullend heeft ze nog diverse masterclasses en workshops gevolgd bij o.a.: Ronald Douglas, Josee Koning, Carolina Mout, Peter Churchill, Ineke van Doorn.
 
Recent heeft ze ter verbreding en verdieping van de zangtechniek een aantal jaren klassiek zangles gevolgd.
 
In 2015 heeft Judith EVT (Estill Voice Training) level 1 en level 2 gevolgd. 
Deze training geeft een duidelijk inzicht in alle stemkwaliteiten in alle muziekstijlen.
 
Vanaf haar afstuderen in 2001 tot en met 2017 heeft Judith een eigen zangpraktijk in Groningen gehad. Vanaf 2017 is haar zangpraktijk verhuisd naar Haren. Daarnaast is ze als zangdocent al jaren verbonden aan Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam en Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier. 
 
Naast het geven van zanglessen treedt Judith regelmatig op in allerlei bands en combo’s. Ze voelt zich thuis in allerlei genres. Van pop tot jazz, van klein en akoestisch naar groot en versterkt. Tevens werkt ze als freelancer voor diverse muzikale projecten, is ze zangcoach bij musicals e.d. en wordt ze ingehuurd voor invaloptredens en studiowerk.
 
Judith woont in Haren samen met haar vriend Jelle de Valk (gitarist & gitaardocent) en hun 2 dochters.

Meer Zanglessen Informatie?

Wil je meer informatie over de zangles mogelijkheden bij Zangstudio Haren?

Neem nu contact op of stel jouw vraag over de zanglessen met het handige contactformulier.

Lees verder..